Доставка и плащане

Ние, от Lighthouse, се стремим към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки, затова ползваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес”.
Доставяме до всяка точка на България в рамките на 1-3 работни дни. Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес или до офис на „Еконт Експрес“ в съответното населено място.

Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия.

Цената на доставката се изчислява в момента на поръчката

За Ваше удобство и за максимална коректност, всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя.

Методи на плащанe чрез:

  • Паричен превод
  • Картова система
  • Банков превод

Потвърждение за приемане на поръчка

След като завършите поръчката си ще получите имейл с потвърждението. Все пак, не пропускайте да отбележите телефонния си номер, за да имаме бърза връзка, в случай че се наложат допълнителни уточнения по вашата поръчка.

Поръчвайки през сайта, автоматично се генерира индивидуален номер на Вашата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас ако имате допълнителни въпроси или изисквания, очакваме Ви: +359878567767 и на eshop@lighthouse.bg

Преглед на свещите при получаване.

Моля прегледайте свещите и/или  аксесоарите при получаване за да се уверите, че нямат следи от некоректен превоз. Желанието ни е свещите да стигнат до Вас по начина, по който сме ги опаковали и изпратили.

Това означава, че при несъответствие с поръчката или възникване на реален проблем ние сме насреща да го решим заедно, а ако не имате възможност да върнете поръчката си.

 

Ако нещо не е наред с поръчката Ви или просто не е това, което търсите, можете да я върнете в рамките на 14 дни съгласно законодателните разпоредби. Единствените условия са стоката да не е разопакована, да е в оригиналната си опаковка и да бъде в добър търговски вид. Разходите за връщането на стоката са за сметка на купувача.